Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A polgármester és az alpolgármester nem vesz igénybe kettős költségtérítést Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. március 24.

ImageAz egyenlito.blog.hu tegnap publikált írása pontatlan információn alapul: Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, és alpolgármestere, Brájer Éva – akik egyben parlamenti képviselők is – nem vesznek igénybe törvénybe ütköző módon kettős költségtérítést önkormányzati, illetve parlamenti tisztségük után.

Tovább...
 
Lehet-e magánügy az abortusz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 23.

ImageMinden második magyar egyetért azzal, hogy a magzatnak a fogantatástól joga van az élethez, ugyanakkor a többség mégis megfelelőnek tarja a jelenleg hatályos törvényt, és egyéni kérdésnek tekinti a terhességmegszakítást. - derül ki a Szinapszis Kft kutatásából, melyet WEBBeteg egészségportál kérésére készített.

Tovább...
 
Orbán: Fenntartjuk az ország adófüggetlenségét! Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. március 23.

ImageA magyar kormány úgy döntött, hogy adófüggetlenségét fenntartja a következő időszakban is. - jelentette ki Orbán Viktor keddi sajtótájékoztatóján a parlamentben. Teljes nemzeti egység van ebben a kérdésben. - szögezte le a kormányfő. A miniszterelnök szerint Gyöngyöspatán csak azért nem történt nagyobb baj, mert a rendőrség "kellő elrettentő erővel, fegyelmezetten és a jogszabályoknak érvényt szerezve" jelent meg és végezte el feladatát. Ugyanitt Orbán közölte: Magyarország továbbra sem kíván csatlakozni a Moammer Kadhafi líbiai vezető rezsimje elleni katonai akcióhoz.

Tovább...
 
Drogmegelőzésről és addiktológiáról tanácskoztak a szakemberek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 23.

ImageA TÁMOP 5.4.1. kiemelt projekt kábítószerügyi pillérének szakmai munkaértekezletét tartották tegnap a Hiemer házban. A résztvevők műhelymunka keretében ismerhettek meg egy sikeres szakmai programot, valamint információt cserélhettek a drogmegelőzésről és a drogfüggők kezeléséről. A rendezvényen áttekintették a székesfehérvári és a Fejér megyei ellátórendszerrel kapcsolatos fejlesztési lehetőségeket is.

Tovább...
 
Eszközök gyűjtését kezdeményezték a HEROSZ állatmenhely megsegítésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 22.

ImageA Fehérvári Tűzoltó Egyesület, Székesfehérvár „kéklámpásai” a Fehérvár Médiacentrummal együttműködve a HEROSZ székesfehérvári állatmenhelye részére gyűjtést szervez és az alábbi felhívással fordul a város lakossága felé. A gyűjtés keretében az állatmenhelynek a következő eszközökre lenne különösen szüksége:  •Üresen maradt kutyaólok, •Takarók, bármiféle ruhaneműk, amelyek felhasználhatók alomnak, •Faanyagok kutyaól készítéséhez, •Konzervek, szárazeledelek, ki mivel tud hozzájárulni az étkeztetéshez, •Takarító anyagok, tisztító eszközök, fertőtlenítők, •Festékek, ecsetek.

Tovább...
 
Nagyváradi látogatás és könyvbemutató - fehérvári delegáció Erdélyben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. március 22.

ImageSzékesfehérvár polgármestere és alpolgármestere a hétvégén Nagyváradon járt. A városvezetők ottani kollégáikkal találkoztak és részt vettek egy katonai emlékeket felkutató kötet díszbemutatóján.

Tovább...
 
A Hiemer-házban várják a civileket Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 22.

ImageÚj helyen a Civil Szolgáltatási Iroda. - Új helyszínen várják a civil szervezetek képviselőit a Polgármesteri Hivatalban. Az új, akadálymentes irodát sajtótájékoztató keretében Róth Péter alpolgármester mutatta be. A Hiemer-ház földszintjére költözött a Civil Szolgáltatási Iroda. Hétfőtől már itt fogadják a hivatalhoz forduló civil szervezeteket. A hét minden munkanapján tartanak ügyfélfogadást, hétfőtől csütörtökig 8 és 16, pénteken pedig 8 és 13 óra között.

Tovább...
 
A mai lélektan emberképe Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 22.

Image- ezzel a címmel tart előadást Dr. Pléh Csaba egyetemi tanár A Szabadművelődés Házában. Az előadás a mai pszichológia természettudományos szemléleten alapul új irányzatát mutatja be. Az embert, mint biológiai és társadalmi lényt vizsgálja. A fejlődésben, változásban fontos szerepe van a genetikai alapoknak, a tanulásnak, a nyelvnek, a kultúrának az alkalmazkodásnak és beilleszkedésnek.

Tovább...
 
Növényültetésre hirdet pályázatot a Városgondnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 22.

ImageEgy egészen újfajta kezdeményezés idén tavasszal a közterületi növényültetési pályázat, melyet a közterületek mellett az intézmények területére is kiterjesztettek. Bozai István városgondnok az akcióról szóló sajtótájékoztatón kiemelte, hogy iskolák, óvodák pályázatait is várják, a cél pedig hogy minél zöldebb legyen a város. A növények kiválasztásában a város főkertésze Spanyárné Halász Szilvia segít.

Tovább...
 
Újabb rangos elismerések az Agárdi Pálinkafőzdének Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 22.

ImageKiemelkedő eredményekkel indult a tavasz az Agárdi Pálinkafőzdében: a manufaktúra a március 15-i ünnepségek keretében lebonyolított díjátadások során a Vidékfejlesztési Minisztérium Magyar Agrárgazdasági Minőség Díját (MAMD) vehették át, az ausztriai nemzetközi versenyen, a Destillata-n a Magyar Nemzetgyőztes, a hazai HunDeszten pedig az Év Pálinkafőzdéje címet nyerte el!

Tovább...
 
Megújult az Ügyfélszolgálati Iroda Nyomtatás E-mail
Írta: Csabai Dorina Eszter   
2011. március 22.

ImageA Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodája új szolgáltatásokkal és megváltozott ügyfélfogadási renddel várja az ügyfeleket. Mostantól bővített ügyfélszolgálati nyitva tartás, ügyfélhívó és gyermekjátszó várja az ügyeiket intéző sorban állókat. A pozitív változásokról hétfőn reggel sajtótájékoztatón számolt be dr. Cser-Palkovics András polgármester, dr. Bóka Viktor jegyző, Kardos Diána, az Építésigazgatási Iroda vezetője, Werger Éva, a Szabálysértési és Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatának vezetője és Kincses Zsolt Dávid a Szociális és Gyermekvédelmi Iroda vezetője.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17469 - 17479 / 20469